Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні та дорогі учні, вчителі, батьки, працівники шкіл та дошкільних навчальних закладів!!! Сьогодні 1 вересня, День знань — особливе свято.

Дата: 01.09.2020 12:41
Кількість переглядів: 161

                                         Фото без опису

Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день. Цьогоріч, мабуть, цінується особливо. Адже востаннє наші школярі були за партами ще у березні. І я впевнена, що дуже скучили за атмосферою школи. Діти і вчителі повертаються у навчальний процес в умовах адаптивного карантину.

У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив Вам тільки приємні враження.

Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні вчителі, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання нашого підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини, як найбільшої цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє нашої громади.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першачків, які вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежину. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

У цей світлий день я бажаю всім нам зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму і зрілість міркувань! Зі святом 1-го вересня!

З повагою, сільський голова Галина КУДЛАЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь