Пошук

ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ!

Дата: 13.05.2021 09:53
Кількість переглядів: 340

Бердичівське районне управління Головне Управління ДСНС  у Житомирській області стурбовані ситуацією, що склалася з травмуванням та загибеллю дітей внаслідок нещасних випадків. Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків.

Незабаром настане пора літніх канікул, відпочинку та розваг. Тисячі дітей залишаються вдома, але не завжди дорослі взмозі наглядати за ними та контролювати їхнє дозвілля. Це, безумовно, створює певний ризик для їх безпечної життєдіяльності. Легковажне поводження дітей з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

Шановні батьки!

Не залишайте дітей без нагляду!

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя.

Пильнуйте, щоб до рук Вашої дитини не потрапили сірники, запальнички, отруйні речовини та невідомі предмети. Обов’язково проведіть із малечею бесіди про правила безпечної поведінки вдома, роз’яснюйте їм елементарні правила пожежної безпеки.

Адже турбота про безпеку дітей – наш спільний обов’язок!

 

Заступник начальника Бердичівського районного управління

ГУДСНС України у Житомирській обл.

     Рейко В. Є.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь