Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велике будівництво на Житомирщині: У Романівській громаді триває відновлення дороги, що не ремонтувалася 35 років, – Віталій Бунечко. ФОТО

Дата: 27.10.2021 10:25
Кількість переглядів: 177

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області  здійснюється ремонт доріг, які не відновлювалися десятиріччями. Так, у Романівській громаді Житомирського району ремонтується дорога, що єднає одразу три населених пункти Романів – Лісна Рудня – Межирічка.

 

«Підрядникам довелося фактично відбудовувати з нуля дорогу, що не бачила капітального ремонту останні 35 років. Понад 3,5 тисячі жителів прилеглих сіл постійно потерпали від жахливого стану дорожнього покриття, особливо восени та взимку, коли ями на дорозі наповнювалися водою та перетворювали її на смугу перешкод для автівок, автобусів та екстреної допомоги. Втім, завдяки включенню цієї ділянки у програму Президента «Велике будівництво» цієї осені картина докорінно змінилася», – сказав голова Житомирської ОДА.

 

На сьогодні тут вже влаштовано нове дорожнє покриття, нанесено розмітку і завершено роботи зі встановлення бар’єрів, перильного огородження та дорожніх знаків.

Віталій Бунечко зауважив, що ремонт було здійснено у максимально швидкі терміни. Загальна вартість проведених робіт склала майже 50 мільйонів гривень.

Паралельно з роботами на місцевій дорозі триває тендер, оголошений Службою автомобільних доріг у Житомирській області також у рамках програми Президента, на ремонт понад 44 км дороги Баранівка – Висока Піч, що пролягає поруч та веде з Житомирщини до Хмельниччини.

 

«Впевнений, що саме такий, комплексний підхід держави дозволить створити зручну транспортну інфраструктуру в області, яка слугуватиме нам не один десяток років», – наголосив Віталій Бунечко.

 

Нагадаємо, що в рамках програми Президента “Велике будівництво” здійснюється ремонт ділянки автодороги Жеревці-Миролюбів, що пролягає через Зарічку, Миколаївку й Топільню Коростенського району. 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь