Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про створення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради, затвердження його структури,  графіку роботи та Положення про ЦНАП

Дата: 29.05.2020 15:26
Кількість переглядів: 443

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Сімнадцята сесія                                                                                  УІІ скликання

 

29.05.2020                                                                                                          № 464

 

 

Про створення Центру надання адміністративних

послуг виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради,

затвердження його структури,  графіку роботи

та Положення про ЦНАП

 

Діючи в рамках співробітництва з Програмою «U-LEAD з Європою»: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» - Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» (Раунд 4), Договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проекту «Надання адміністративних послуг» від 09.12.2019р., з метою поліпшення якості надання адміністративних послуг жителям громади, у відповідності до Законів України «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 р.№ 118 «Про затвердження Примірного положення центру надання адміністративних послуг»,  керуючись ст.25, ч. 4 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Райгородоцька сільська рада вирішила:

 

1. Створити Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради як постійно діючий робочий орган з віддаленими робочими місцями в селах Велика П’ятигірка, с.Маркуші та затвердити його структуру (додаток 1).

2. Затвердити Положення про Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради ( додаток 2).

3. Затвердити графік роботи Центру надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради ( додаток 3).

4. Затвердити графік роботи віддалених робочих місць Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради (додаток 4).

5. Визначити, що Центр надання адміністративних послуг розміщується на І поверсі адміністративної будівлі Будинку культури за адресою: 13362,  Житомирська область, Бердичівський район, село Райгородок, вулиця Соборна,18А.

5.1. Визначити, що віддалене робоче місце Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради розташовано в адміністративній будівлі Великопятигірського старостинського округу за адресою: 13361, Житомирська область, Бердичівський район, с.Велика Пятигірка, вулиця Миру, буд.42А.

5.2. Визначити, що віддалене робоче місце Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради розташовано в адміністративній будівлі Маркушівського старостинського округу за адресою: 13373, Житомирська область, Бердичівський район, с.Маркуші, вулиця Незалежності, буд.43.

6. Секретарю сільської ради (Борисюк І.П.) з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Райгородоцької сільської ради.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову Кудлай Г.М.

 

 

  Сільський  голова                                                                     Галина КУДЛАЙ

 

Положення та Графік

                                                                                        

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь