Пошук

Про передачу в оренду ТОВ « Щедра нива» земельної ділянки площею 6,5017 га

Дата: 25.05.2022 10:08
Кількість переглядів: 389

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Проект РІШЕННЯ

 

 Двадцять третя   сесія                     VIII скликання

 

від 27.05.2022 року                                      с.Райгородок                                          №

 

Про передачу в оренду   ТОВ « Щедра нива»

земельної  ділянки    площею 6,5017 га     

         

 

         Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 122, 124, п.п. 27, 28 розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законів України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану” № 2145-IX, «Про оренду землі», ст. 288 Податкового кодексу України, розглянувши заяву директора ТОВ «Щедра нива» в особі Шлейка В.Л, враховуючи рекомендації постійної комісії з  питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Передати ТОВ « Щедра нива» земельні ділянки, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, Райгородоцької селищної ради з кадастровими номерами:1820881200:02:000:7006 площею 6,5017 га на умовах оренди терміном на 1 рік, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані за межами населеного пункту село Лісове     Райгородоцької  селищної ради Бердичівського району Житомирської області.

         2. Встановити ТОВ « Щедра нива» орендну плату в розмірі 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по області, що становить 21411,00 (двадцять одна тисяча чотириста одинадцять) грн., а саме:

за ділянку з кадастровим номером 1820881200:02:000:7006 площею 6,5017 га

- 11136,64 грн в рік;

         3. В договорі про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності сільськогосподарським товаровиробникам відобразити всі положення встановлені Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану” № 2145-IX.

            4.  Після укладення договору оренди землі його примірник протягом трьох робочих днів надіслати електронною поштою до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин (або до визначеного ним територіального органу, державного підприємства, що належить до сфери його управління (підпункт є підпункту 2 пункту 27            Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України).

         5. Здійснити державну реєстрацію договору про передачу органом влади земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності сільськогосподарським товаровиробникам в оренду районною військовою адміністрацією у Книзі реєстрації землеволодінь і землекористувань в умовах воєнного стану.

         6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

Сільський голова                                   Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь