Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про передачу в оренду ФГ «ВИРОБНИК» земельної ділянки площею 1,0000 га

Дата: 01.06.2022 08:36
Кількість переглядів: 139

УКРАЇНА
РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  РІШЕННЯ

Двадцять третя   сесія                                                      VIII скликання

 

від 27.05.2022 року                          с.Райгородок                                      №613

 

Про передачу в оренду   ФГ «ВИРОБНИК»
земельної  ділянки площею 1,0000 га     

         

         Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 122, 124, п.п. 27, 28 розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законів України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану” № 2145-IX, «Про оренду землі», ст. 288 Податкового кодексу України, розглянувши заяву ФГ «ВИРОБНИК», враховуючи рекомендації постійної комісії з  питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Передати фермерському господарству «ВИРОБНИК» земельну ділянки, із земель  сільськогосподарського призначення, Райгородоцької сільської ради з кадастровим номером 1820885000:02:000:0158 площею 1,0000 га на умовах оренди терміном на 1 рік, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами населених пунктів на території Романівського старостинського округу Райгородоцької  сільської  ради Бердичівського району Житомирської області.

         2. Встановити ФГ «ВИРОБНИК» орендну плату в розмірі 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по області (21411,00) грн. та становить за ділянку з кадастровим номером 1820885000:02:000:0158 площею 1,0000 га - 1712,88 грн в рік.

         3. В договорі про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності відобразити всі положення встановлені Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану” № 2145-IX.

            4.  Після укладення договору оренди землі його примірник протягом трьох робочих днів надіслати електронною поштою до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин (або до визначеного ним територіального органу, державного підприємства, що належить до сфери його управління (підпункт є підпункту 2 пункту 27            Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України).

         5. Сільському голові подати договір оренди землі до Бердичівської районної військової адміністрації для здійснення його державної реєстрації.

        

 

Сільський голова                                   Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь