Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про передачу в оренду ТОВ «Щедра нива» земельні ділянки площами 8,0838 га;14,4602 га; 4,0000га.

Дата: 11.07.2022 15:52
Кількість переглядів: 148

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  РІШЕННЯ

 

Двадцять четверта   сесія                                                          VIII скликання

 

від 00.07.2022 року                          с.Райгородок                                     

 

Про передачу в оренду   ТОВ «Щедра нива»

земельні  ділянки площами 8,0838 га;14,4602  га; 4,0000га.   

       

         Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 122, 124, п.п. 27, 28 розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законів України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану” № 2145-IX, «Про оренду землі», ст. 288 Податкового кодексу України, розглянувши заяву ТОВ «Щедра нива», враховуючи рекомендації постійної комісії з  питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити технічі документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення ТОВ «Щедра нива» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 8,0838 га; 14,4602  га; 4,0000 га в оренду, за адресою:  на території Великопятигірського старостинського  округу Райгородоцької сільської рада Бердичівського району Житомирської області за межами населених пунктів

 

         2. Передати ТОВ «Щедра нива» земельні ділянки, із земель  сільськогосподарського призначення, Райгородоцької сільської ради площами 8,0838 га; 14,4602  га; 4,0000 га га на умовах оренди терміном на 1 рік, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Великоп’ятигірського старостинського  округу Райгородоцької сільської рада Бердичівського району Житомирської області за межами населених пунктів.

         3. Встановити ТОВ «Щедра нива» орендну плату в розмірі 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по області (21411,00) грн. та становить за ділянку площею 8,0838 га – 13846,58 грн в рік.

за ділянку площею 14,4602 га – 24768,59 грн в рік.

за ділянку площею 4,0000 га – 6,851,52 грн в рік.

 

 

         4. В договорі про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності відобразити всі положення встановлені Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану” № 2145-IX.

            5.  Після укладення договору оренди землі його примірник протягом трьох робочих днів надіслати електронною поштою до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин (або до визначеного ним територіального органу, державного підприємства, що належить до сфери його управління (підпункт є підпункту 2 пункту 27            Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України).

         6. Сільському голові подати договір оренди землі до Бердичівської районної військової адміністрації для здійснення його державної реєстрації.

        

 

 

 

Сільський голова                                   Максим САМЧИК

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь