Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання згоди стати співзасновником та співвласником майна КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району Житомирської області»

Дата: 27.01.2021 17:53
Кількість переглядів: 359

    • УКРАЇНА
    • РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

   Шоста сесія                                                                          VIII скликання

 

від  22.01.2021р.                                                                                    № 130       

 

 

Про надання згоди стати співзасновником

та співвласником майна

КНП «Центральна районна лікарня

Бердичівського району Житомирської області»

 

            Відповідно до ст..142 Конституції України, абз.6 п.1ст.63 Господарського кодексу України, Бюджетного кодексу України, ст.ст. 26,60 та п.10 Прикінцевих та Перехідних положень   Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні", ст.4 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»враховуючи рішення Бердичівської районної ради від «Про КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» від 03.11.2020р. №628 зі змінами внесеними рішенням від 20.01.2021р. №41,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

      1. Надати згоду та стати співзасновником Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Бердичівського району Житомирської області» (код ЄДРПОУ 01991599, Житомирська область, Бердичівський район, село Озадівка, вулиця Центральна,5).
      2.  Перейменувати підприємство в Комунальне некомерційне підприємство «Центральна районна лікарня Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад та затвердити його Статут (додаток 1).
      3. Визначити Райгородоцьку сільську раду Бердичівського району Житомирської області (код ЄДРПОУ 04345569, Житомирська область, Бердичівський район, с.Райгородок, вул.Соборна,11) головним розпорядником бюджетних коштів по Комунальному некомерційному підприємству «Центральна районна лікарня Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад.
      4. Надати згоду на отримання у спільну комунальну власність Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської, Швайківської сільських рад Бердичівського району Житомирської області (основні засоби, оборотні та необоротні активи, рухоме майно) та нерухоме майно КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської, Швайківської сільських рад:

- будівлі та приміщення районної лікарні (згідно переліку на додатку 2) за адресою: Житомирська область, м.Бердичів, вул.Санаторна,22;

- приміщення поліклініки площею 3757,9 кв.м.за адресою: Житомирська область, м.Бердичів, вул.Житомирська,85/А;

-земельну ділянку площею 3,0659 га, кадастровий номер 1810400000:01:013:0334;

- земельну ділянку площею 0,6513 га, кадастровий номер 1810400000:01:013:0350.

5. Передати на на баланс (в оперативне управління)  Комунальному некомерційному підприємству «Центральна районна лікарня» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської, Швайківської сільських рад майно зазначене в п.4 даного рішення.

  1. Визначити Комунальне некомерційне підприємство «Центральна районна лікарня» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської, Швайківської сільських рад  орендодавцем майна, яке перебуває у нього на балансі (в оперативному управлінні) та надати право (уповноважити) керівника - директора підприємства на укладання договорів оренди приміщень відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  2. Уповноважити директора Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської, Швайківської сільських рад Мирончука Андрія Петровича на здійснення заходів, пов’язаних з державною реєстрацією змін в установчих документах підприємства та відомостях про право власності на майно.
  3. Рішення Райгородоцької сільської ради від 29.12.2020р. №79 «Про КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» вважати таким, що втратило чинність.
  4. Уповноважити сільського голову Самчика М.Ю. на проведення переговорів та розробки проєкту Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» (Наказ Мінрегіонбуду від 27.08.2014р. №233), який подати на затвердження сесії сільської ради.
  5. В строк до 02.02.2021р. направити копію даного рішення до Бердичівської районної ради.

 

 

Сільський голова                                                      Максим САМЧИК

 

СТАТУТ

 

 

 

 

 

 

 

                 Додаток 2

                 до рішення 

                від 22.01.2021р.№ 130

 

Перелік

будівлі та приміщення районної лікарні

1.

Лікувальний корпус, стаціонар

2.

Відділення дитячої інфекції

3.

Харчоблок, продсклад

4.

Котельня

5.

Відділення швидкої допомоги, хірургічне відділення

6.

Киснева станція

7.

Гаражі, пральня

8.

Трансформаторна підстанція

9.

Погріб

10.

Приміщення складів з цегли

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь