Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі ( на місцевості) земельної частки (пай) громадянам

Дата: 17.03.2021 09:42
Кількість переглядів: 98

УКРАЇНА

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Восьма    сесія                                                                      VIIІ скликання

 

від 12.03.2021р.                                                                                              № 195

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою

та виділення в натурі ( на місцевості) земельної

частки (пай) громадянам

 

     Відповідно до ст. ст. 26,33 Закону України « Про місцеве самоврядування

в Україні», 12,22  Земельного Кодексу України, ст. ст. 5,7,9 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши заяву громадян та додані документи,  враховуючи рекомендації  постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

      1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення

особистого селянського господарства громадянину  Тихончуку Олександру Антоновичу площею 2,2708 га, на території  Великоп’ятигірського  округу Райгородоцької сільської ради за межами населених пунктів.

      1.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянину    Тихончуку Олександру Антоновичу земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «МАЯК» загальною площею 2,2708 га, кадастровий номер 1820881200:06:000:7087  для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької  сільської ради за межами населених пунктів.

 

  2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення

особистого селянського господарства громадянці Ковальчук Любові Михайлівні площею 1,9769 га, на території  Великоп’ятигірського  округу Райгородоцької сільської ради за межами населених пунктів.

      2.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Ковальчук Любові Михайлівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «МАЯК» загальною площею 1,9769 га, кадастровий номер 1820881200:06:000:7058  для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької  сільської ради за межами населених пунктів.

 

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Шпак Людмилі Олександрівні площею 0,8110га, на території  Романівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту, ділянка №244/4(1).

3.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці, Шпак Людмилі Олександрівні  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «Колос» загальною площею 0,8110 га, кадастровий номер 1820885000:05:001:7038  для ведення особистого селянського господарства на території Романівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

      4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення

особистого селянського господарства громадянці Шпак Людмилі Олександрівні площею 0,0893га, на території  Романівського старостинського округу Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту, ділянка №244/4 (2).

      4.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці, Шпак Людмилі Олександрівні  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «Колос» загальною площею 0,0893 га, кадастровий номер 1820885000:05:001:7100  для ведення особистого селянського господарства на території Романівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

        5. Затвердити громадянці технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ),для ведення особистого селянського господарства, громадянці Поліщук Марині Віталіївні площею 2,5984  га,  за межами населеного пункту, на території Райгородоцької сільської ради.

        5.1.Виділити в натурі  та передати у власність громадянці Поліщук Марині Віталіївні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «Райгородок» загальною площею 2,5984 га кадастровий номер 1820885200:07:000:0160 для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької сільської ради

6. Затвердити громадянці технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства, громадянці Громовій Любові Вячеславівні площею 4,4831  га,  за межами населеного пункту, на території Райгородоцької сільської ради.

        6.1.Виділити в натурі  та передати у власність громадянці Громовій Любові Вячеславівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП ім. «Кірова» загальною площею 4,4831 га кадастровий номер 1820884500:05:000:0329 для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької сільської ради

 

 

        Секретар ради                                                  Світлана БАРАНОВСЬКА    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь