Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянам

Дата: 27.04.2021 15:44
Кількість переглядів: 106

 

УКРАЇНА

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Дев’ята     сесія                                                                    VIIІ скликання

 

від 22.04.2021р.                                                                                        № 233

 

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

громадянам

 

         Відповідно до ст.ст.26, 33 Закону України« Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 8,25,55 Закону України «Про землеустрій», ст.ст.12, 116,118,121 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян , сільська  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати громадянину  Слюсару Володимиру Вікторовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Райгородок , вул..Садова, 5.

 

2.Надати громадянину  Машталіру Ігору Станіславовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Райгородок , вул..Садова, буд.16а.

 

       3. Надати громадянину  Степанюку Максиму Володимировичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Лемеші , вул..Мартинівська, 6.

 

4. Надати громадянам  Панову Геннадію Леонідовичу та Пановій Ірині Євгенівні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Бенедівка, вул.Шевцової, буд.15.

 

5.  Надати громадянці  Гусар Галині Петрівні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Гардишівка, вул..Садова, буд.17.

 

6. Надати громадянину  Гавриловському Валерію Васильовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Озадівка, вул.Дружби, буд.38.

 

 

 

  Сільський голова                                                            Максим САМЧИК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь