Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про відмову у надані дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Дата: 15.06.2021 15:09
Кількість переглядів: 126

 

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

   РІШЕННЯ

 

Десята  сесія                                                                                      VIII скликання

 

від 10.06.2021р.                                                                                              № 315

 

 

Про відмову у надані дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

 

         Відповідно до ст.ст.26, 33 Закону України« Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України №1423-IX від 28.04.2021 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», розглянувши заяви громадян, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити громадянці  Степанюк Наталії Михайлівні у дозволі на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с.Андріяшівка, вул..Коцюбинського, 2, рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників , які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.
  2. Відмовити гр. Зінов’єву Михайлу Васильовичу у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Лемеші , вул..Мартинівська, рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників, які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

 

  1.  Відмовити гр. Богач Тамарі Іванівні  у наданні дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною площею 0,25 га із земель житлової та громадської забудови, за адресою с. Гардишівка, вул. Садова, 64-А, з подальшою передачею у  власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( присадибна ділянка), , рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників , які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

 

  1. Відмовити гр. Бородіну Дмитру Олександровичу у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с.Велика П’ятигірка, вул..Маркушівська, 5, рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників , які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

 

  1. Відмовити гр. Василенко Ірині Анатоліївні у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Обухівка, вул..Шевченка,16, рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників , які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

 

  1. Відмовити гр.  Мусі Леоніді Юхимівні у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с. Обухівка, вул..Перемоги,4, рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників , які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

 

  1. Відмовити гр. Юшенко Валентині Анатоліївні у наданні  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с.Кустин, вул. Польова, 50, рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників , які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

 

  1. Відмовити гр. Столяру Михайлу Миколайовичу у наданні  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, із земель  житлової та громадської забудови, за адресою:  с.Велика П’ятигірка, вул.Польова, 37, рекомендувати звернутися до юридичної особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням  та у складі яких за основним місцем роботи працюють не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників , які є відповідальними за якість робіт із землеустрою, та фізичні особи – підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну

комісію сільської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології.

 

 

 

Сільський голова                                             Максим   САМЧИК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь