Пошук

Про надання дозволу на розроблення   проектів землеустрою щодо   відведення земельних ділянок   за межами с.Бистрик

Дата: 15.06.2021 15:20
Кількість переглядів: 132

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО    РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Десята     сесія                                                                            VIІI скликання

від 10.06.2021р.                                                                                     № 283

 

  Про надання дозволу на розроблення

  проектів землеустрою щодо

  відведення земельних ділянок

  за межами с.Бистрик

 

       Відповідно до ст.ст.26,33 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», ст.ст.8,25,50  Закону  України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 30 Закону України «Про оренду землі», ст.ст.12, 19,п.2 134, п.21 Перехідних положень Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

   1. Надати  гр.Павлюку Анатолію Вікторовичу    дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель припиненого КСП «Україна»,  сільськогосподарського призначення (господарський двір) орієнтовною площею 1,00 га, за адресою с. Бистрик, вул. Гагаріна,4а на якій розташована будівля, що належать на праві власності, з подальшою передачею в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.   Надати  гр.Марущак Лілії Анатоліївні та Волощук Альоні Анатоліївні    дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель припиненого КСП «Україна»,  сільськогосподарського призначення (господарський двір) орієнтовною площею 0,80 га, за адресою с. Бистрик, вул. Гагаріна,3а на якій розташована будівля, що належать на праві власності, з подальшою передачею в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

3.Надати  гр.Фіщук Сніжана Станіславівна    дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель припиненого КСП «Україна»,  сільськогосподарського призначення (господарський двір) орієнтовною площею 2,00га, за адресою с. Бистрик, вул. Гагаріна,3а на якій розташована будівля, що належать на праві власності, з подальшою передачею в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

4.Надати  ФГ «Сєргій -С»    дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель припиненого КСП «Україна»,  сільськогосподарського призначення (господарський двір) орієнтовною площею 2,00 га, за адресою с. Бистрик, вул. Урожайна,2 на якій розташована будівля, що належать на праві власності, з подальшою передачею в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

5.Надати  СФГ «Віктор»    дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель припиненого КСП «Україна»,  сільськогосподарського призначення (господарський двір) орієнтовною площею 2,50 га, за адресою с. Бистрик, вул. Гагаріна,3а на якій розташована будівля, що належать на праві власності, з подальшою передачею в оренду для ведення фермерського господарства.

 

 

 

   Сільський голова                                                      Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь