Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження  рішення засідання житлової комісії Райгородоцької сільської ради Бердичівського району з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам

Дата: 14.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 121

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКИЙ  РАЙОН

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

від     .09.2022року                                                                                           №

 

Про затвердження  рішення засідання

житлової комісії Райгородоцької сільської ради

Бердичівського району з обліку внутрішньо

переміщених осіб та надання житлових

приміщень для тимчасового проживання

внутрішньо переміщеним особам

 

       Керуючись Законами України «Про житловий фонд соціального призначення», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582 (зі змінами) «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб»,  виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:

 

Затвердити рішення засідання житлової комісії Райгородоцької сільської ради Бердичівського району з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам (протокол № 03 від 12.09.2022), що додається.

        

 

 

        Сільський голова                                           Максим  САМЧИК

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення виконавчого комітету  

Райгородоцької сільської ради

                                                                             від    .09.2022 №               

 

ПРОТОКОЛ

від 12 вересня 2022 року

 

                           № 03

с.Райгородок

 

засідання житлової комісії Райгородоцької сільської ради

Бердичівського району з обліку внутрішньо

переміщених осіб та надання житлових

приміщень для тимчасового проживання

внутрішньо переміщеним особам

 

 

Голова: Самчик Максим -  сільський голова.

Секретар: Семенюк Ніна – начальник відділу соціального захисту населення

Присутні члени комісії:

Барановська Світлана

Воронович Сергій

Капустинський Максим

Коріненко Олег

Мельничук Наталія

Пуха Неля

Савенко Лариса

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про розгляд заяви про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи Таврісової Світлани Анатоліївни та членів її сім’ї, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

 

І. СЛУХАЛИ:

         Коріненка Олега, першого заступника сільського голови, заступника голови комісії.

Ознайомив присутніх з Порядком надання в тимчасове користування житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Райгородоцької сільської територіальної громади.

 

І. ВИСТУПИЛИ:

Семенюк Ніна, начальник відділу соціального захисту населення Райгородоцької сільської ради Бердичівського району Житомирської області.

         Повідомила, що до комісії надійшла заява від внутрішньо переміщеної особи Таврісової Світлани Анатоліївни, зареєстрованої за адресою: Харківська обл. Куп’янський р-н, смт.Ківшарівка, 68 кв. 95, яка тимчасово перебуває в с.Андріяшівка 14.02.1977 р.н., ідентифікаційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податку: 2816913920, паспорт: ВМ 388151, виданий Бердичівським МРВ УМВС України в Житомирській області 06.08.1997р., довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи № 1803-5001079150 від  14.04.2022  з проханням взяти її на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, та надати житлове приміщення на умовах договору наймання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на сім’ю у складі  3 (трьох) осіб: заявниця, її дочка та внук:

Таврісова Руслана Русланівна, яка зареєстрована за адресою: Харківська обл. Куп’янський р-н, смт.Ківшарівка, 68 кв. 95, яка тимчасово перебуває в с.Андріяшівка 05.03.1998 р.н., ідентифікаційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податку: 3585807648, паспорт: СТ 403819, виданий Куп’янським РВ ГУДМС України в Харківській обл 28.03.2014р., довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи № 1803-500108184 від  14.04.2022;   

Таврісов Олександр Дмитрович, який зареєстрований за адресою: Харківська обл. Куп’янський р-н, смт.Ківшарівка, 68 кв. 95, який тимчасово перебуває в с.Андріяшівка, тимчасово перебуває в с.Андріяшівка 16.03.2021 р.н., ідентифікаційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податку: 4427002055, свідоцтво про народження І-ВЛ №611074, виданеКуп’янським МРВ ДРАЦС Східного МРУ МЮ 23.03.2021, довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи № 1803-5001080775 від  14.04.2022.  

До заяви було додано пакет документів згідно з вимогами Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Райгородоцької сільської територіальної громади. Після обробки  персональних даних та документів особи, від імені якої подається заява, та всіх членів сім’ї відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” було виявлено таке: У жодного з членів сім’ї немає у власності житлового приміщення/частини житлового приміщення, придатного для проживання, розташованого в інших регіонах, ніж тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі, та в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення (розмежування).  У власності внутрішньо переміщеної особи та членів її сім’ї немає житлового приміщення/частини житлового приміщення, розташованого в інших регіонах, ніж тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі, та в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення (розмежування), у районі проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях, яке зруйноване або непридатне для проживання внаслідок збройної агресії Російської Федерації. Сім’я, дійсно, потребує житла для тимчасового проживання.

         Запропонувала взяти на облік сім’ю Таврісової Світлани Анатоліївни як сім’ю внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

І. ВИРІШИЛИ:

1. Взяти на облік сім’ю Таврісової Світлани Анатоліївни як сім’ю внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

підсумки голосування:

«За» – 9

«Проти» – 0

«Утримались» – 0

2. Начальнику відділу соціального захисту населення, секретарю комісії, Семенюк Ніні подати даний протокол (рішення) на розгляд та затвердження найближчого виконкому Райгородоцької сільської ради. 

 

підсумки голосування:

«За» – 9

«Проти» – 0

«Утримались» – 0

Голова комісії

________________

Максим САМЧИК

 

Секретар комісії

________________

Ніна СЕМЕНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь