Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання згоди на оформлення договору дарування житлового будинку, в якому зареєстровані неповнолітні діти

Дата: 20.09.2022 08:41
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 15.09.2022 року                            с.Райгородок                                   № 56 

     

Про  надання  згоди на оформлення

договору  дарування житлового будинку,

в якому зареєстровані  неповнолітні  діти.

 

Розглянувши заяву гр.Солодкова Сергія  Віталійовича, жителя  с.Велика  П’ятигірка  Бердичівського  району та подані документи, який звернувся до органу опіки та піклуванням з проханням надати  дозвіл на укладення договору  дарування належного йому на підставі права власності житлового будинку  та земельної  ділянки (договір купівлі-продажу ВКВ № 965902 № 3409 від 29.11.2007 року, посвідчений приватним нотаріусом Бердичівського районного нотаріального округу - ЮРЧУК Н.І.), розташованого в селі Велика П’ятигірка по вул.Медична,5, його неповнолітнім  дітям  - гр. Солодковій Марії Сергіївні,2006 р.н. та Солодкову Матвію Сергійовичу,2014 р.н.  Діти і надалі будуть  зареєстровані в цьому будинку, їхні права при здійсненні даного правочину порушені не будуть.      

Відповідно ст.52 Конституції  України, пп.4 п.6 ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 «Порядку провадження  органами  опіки  та  піклування діяльності,  пов’язаної з  захистом прав  дитини»,  затвердженого  Постановою  Кабінету  Міністрів  України № 566  від 24.09.2008 року «Питання  діяльності  органів  опіки  та  піклування , пов’язаної із  захистом  прав  дитини», ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України, виконавчий комітет                                          

В И Р І Ш И В: 

1. Надати  згоду гр. Солодкову Сергію  Віталійовичу, жителю  с.Велика  П’ятигірка Бердичівського  району,  укласти  договір  дарування  належного йому  на підставі Витягу про  реєстрацію  право власності  на  нерухоме  майно   ССЕ  971896  від 15.01.2008 року,  житлового будинку, розташованого в с.Велика П’ятигірка  Бердичівського району  Житомирської області по вул.Медична,5, на ім’я його неповнолітніх  дітей  - гр. Солодковій Марії Сергіївні, 2006 р.н. та Солодкову Матвію Сергійовичу,2014 р.н.                   

 2.Взяти до відома інформацію про те, що в результаті здійснення правочину з житлом, неповнолітні діти - Солодкова Марія Сергіївна, 2006 р.н. та Солодков Матвій  Сергійович, 2014 р.н., будуть  мати право на користування житловою площею за адресою:  с.Велика П’ятигірка вул.Медична,5 Бердичівського району  Житомирської області .

  3.Рекомендувати заявнику – Солодкову С.В. здійснити правочин з житлом протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування – виконкому Райгородоцької сільської ради - копію  договору дарування житлового  будинку.

 

Сільський  голова                                      Максим  САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь