Пошук

Про  надання  згоди на оформлення договору  дарування житлового будинку, в якому зареєстровані  неповнолітні  діти

Дата: 21.02.2023 14:35
Кількість переглядів: 276

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від   16.02.2023 року                       с.Райгородок                                            № 21

Про  надання  згоди на оформлення

договору  дарування житлового будинку,

в якому зареєстровані  неповнолітні  діти

 

        Розглянувши заяву гр.КУНІК  ЛЮДМИЛИ МИКОЛАЇВНИ, жительки  с.Бистрик  Бердичівського  району та подані  нею документи, яка звернулась до органу опіки та піклуванням з проханням надати  дозвіл на укладення  договору дарування  належного їй на підставі Свідоцтва про право на спадщину за  заповітом житлового будинку, з  надвірними  будівлями  та спорудами,розташованого в селі Бистрик по вул.Захисників України, 48  її дочці  - гр.ГУДИМІ  НАТАЛІЇ  ЮРІЇВНІ, було встановлено, що  в даному житловому  будинку зареєстровані та  проживають неповнолітні онуки власниці  житлового  будинку – Гудима  Катерина  Володимирівна, 06.12.2011  року народження  та  Гудима  Тетяна  Володимирівна, 04.09.2013. Діти і надалі будуть  зареєстрованими та проживатимуть в даному  будинку, їх права при здійсненні даного правочину порушені не будуть.      

    Відповідно ст.52 Конституції  України, пп.4 п.6 ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 «Порядку провадження  органами  опіки  та  піклування діяльності,  пов’язаної з  захистом прав  дитини»,  затвердженого  Постановою  Кабінету  Міністрів  України № 566  від 24.09.2008 року «Питання  діяльності  органів  опіки  та  піклування , пов’язаної із  захистом  прав  дитини», ст. 17 Закону України  “Про охорону дитинства”, ст.12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 16.02.2023 року, виконавчий комітет сільської ради                                   

ВИРІШИВ:

         1. Надати  згоду гр. КУНІК  ЛЮДМИЛІ  МИКОЛАЇВНІ, жительці  с.Бистрик  Бердичівського  району,  укласти   договір дарування належного їй  на підставі Свідоцтва про право на спадщину за  заповітом житлового будинку ВРН №343071, розташованого в селі Бистрик  Бердичівського району  Житомирської області по вул Захисників України, 48  на ім’я її дочки – ГУДИМИ  НАТАЛІЇ ЮРІЇВНИ.

         2.Взяти до відома інформацію про те, що в результаті здійснення правочину з житлом, неповнолітні діти – Гудима  Катерина  Володимирівна, 06.12.2011 року народження та Гудима  Тетяна  Володимирівна, 04.09.2013. у, будуть  мати право на користування житловою площею за адресою:  с.Бистрик вул. вул.Захисників України,48  Бердичівського району  Житомирської області .

        3.Рекомендувати заявнику – гр.КУНІК  Л.М. здійснити правочин з житлом протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування – виконкому Райгородоцької сільської ради - копію   договору  дарування.

       4.Контроль за  виконанням  даного  рішення  покласти  на секретаря  виконавчого  комітету – Барановську С.М. та  звітувати  про  хід  його  виконання на  засіданні  виконкому у червні 2023 року. 

 

Сільський  голова                                       Максим  САМЧИК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь