Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

04 Березня, 2021 р., 15:25
У зв'язку з проведенням конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора  Комунального закладу «Центр культури і дозвілля Райгородоцької сільської ради» конкурсна комісія інформує, що засідання конкурсної комісії призначено на  09.03.2021 за адресою: м.Бердичів, пл..Соборна ,23 адмінприміщення  .
01 Березня, 2021 р., 09:38
У зв'язку з проведенням конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора  Комунального закладу «Центр культури і дозвілля Райгородоцької сільської ради» відповідно до ч.5 ст.21-4 Закону України «Про культуру» оприлюднює документи, визначені у частині другій цієї статті, які надійшли від гр.Кобилінського Л.П., який має намір брати участь у конкурсному доборі (конкурсі).
22 Лютого, 2021 р., 09:12
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Райгородоцької сільської ради оголошує конкурсний відбір на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Райгородоцької сільської ради Бердичівського району Житомирської області (далі – КУ «ІРЦ» Райгородоцької сільської ради;), а саме:
28 Січня, 2021 р., 14:23
Райгородоцька сільська рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр культури і дозвілля Райгородоцької сільської ради» (юридична адреса закладу:  вулиця Ватутіна 42, с. Бистрик, Бердичівський район, Житомирська область, 13370,  поштова адреса: пл. Соборна, 23, м. Бердичів, Житомирська обл., 13301).
17 Серпня, 2020 р., 08:28
       Відповідно до ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України  від  27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» оголошується конкурс на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Райгородоцької сільської ради Бердичівського району Житомирської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь