Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ

23 Вересня, 2021 р., 21:42
У Житомирській області триває розбудова дорожньої інфраструктури в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.
20 Вересня, 2021 р., 11:23
У Житомирській області в рамках програми Президента України «Велике будівництво» розпочато роботи одразу на двох об’єктах дорожньої інфраструктури області – на автомобільній дорозі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський у Коростенському районі.
17 Вересня, 2021 р., 11:14
У Житомирській області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочали облаштування сучасної дороги, що пролягає до Біотехнологічного ліцею у селі Радовель.
17 Вересня, 2021 р., 11:12
Сьогодні, 16 вересня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із керівництвом Житомирського району, народними депутатами України та депутатами обласної ради взяли участь в урочистому відкритті нового дитячого садочку у Станишівці, побудованого в рамках програми Президента України «Велике будівництво».
17 Вересня, 2021 р., 11:08
Так, у селі Слободище Швайківської територіальної громади Бердичівського району на завершальному етапі перебуває реконструкція закладу дошкільної освіти з провадженням нового освітнього простору. 
16 Вересня, 2021 р., 11:20
Сьогодні, 14 вересня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув спортивні заклади Житомира та Бердичева, які будуть реконструйовані у 2022 році в рамках програми Президента України «Велике будівництво».
14 Вересня, 2021 р., 15:16
На Житомирщині триває розбудова та відновлення дорожньої інфраструктури завдяки Програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Просто зараз на території Бердичівського району проводиться капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060102 Андрушівка-Червоне-Закутинці км 24+543 – км 32+406.
13 Вересня, 2021 р., 14:46
На автодорозі міжнародного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський у рамках програми Президента України «Велике будівництво» зводиться транспортна розв’язка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь