Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ

25 Серпня, 2021 р., 14:13
Із нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України на Житомирщині відбувається низка тематичних заходів та знакових подій. Так, сьогодні, 23 серпня, у Житомирі відкрито відреставровану будівлю Житомирського обласного краєзнавчого музею (Магістрату).
25 Серпня, 2021 р., 09:44
Сьогодні, 20 липня,  перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко долучилася до відкриття сучасної амбулаторії у Курненській громаді Житомирської області. Нова, 15-та амбулаторія загальної практики сімейної медицини відкрита в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Також у відкритті взяли участь керівництво Житомирського району та Курненської громади.
20 Серпня, 2021 р., 08:51
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочого візиту до Олевської громади ознайомився з результатами реалізації проєктів програми Президента України «Велике будівництво» — Олевська гімназія та автомобільна дорога «Олевськ-Покровське.
18 Серпня, 2021 р., 16:41
   Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» дає шанс громадам на реалізацію потужних об’єктів будівництва, які вони не спроможні завершити самостійно. Наразі триває реконструкція дитячого садочка в селі Слободище Швайківської об’єднаної територіальної громади Бердичівського району.
17 Серпня, 2021 р., 09:23
За оперативною оцінкою Держстату, реальний ВВП у ІІ кварталі 2021 року збільшився на 5,4 % у порівнянні з відповідним періодом минулого року після падіння на 2,2 %. За розрахунками Мінекономіки, обсяг ВВП у першому півріччі 2021 року збільшився на 1,7 % проти першої половини минулого року. Про це повідомив Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економіки України Олексій Любченко.
16 Серпня, 2021 р., 12:26
У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на триває капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” в м. Житомир.
16 Серпня, 2021 р., 12:25
На майдані Соборному в Житомирі встановлено 50-метровий флагшток до 30-річчя Незалежності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь